מגולגלות מרציפן עם תמרים מגולענים ופירות יבשים

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!
בא טבעי

מצרכים

  • 200 גרם מרציפן
  • 200 גרם תמרים מגולענים
  • 100 גרם תערובת אגוזים טחונים דק
  • 1 כף צימוקים או חמוציות
  • 1 כף גרעיני דלעת (אפשר לוותר אם מכינים לילדים)
  • 1 כף שומשום מלא
  • חתיכת לדר, קוקוס (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. למשקיענים: מערבבים את התמרים עם הפירות היבשים, הגרעינים והשומשום.
  • 2. מרדדים את המרציפן, מניחים על נייר אפיה או על מחצלת לסושי.
  • 3. מרדדים את תערובת התמרים בין 2 ניירות אפיה (חובה, אחרת זה נדבק למערוך). מניחים את התמרים על המרציפן ומגלגלים לרול.
  • 4. חותכים את הרול לחתיכות ומגישים על צלחת עם סילאן ולדר או מרציפן.
  • 5. לממהרים: מועכים את כל החומרים יחד, מגלגלים לכדורים, מגלגלים בקוקוס או בשומשום ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully