- 1. מכינים את בצק העוגה: מערבבים במערבל מזון חמאה, סוכר וסוכר וניל עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים לתערובת חלמון, קמח ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 2. מחממים תנור ל-150 מעלות.
-
- 3. משטחים את הבצק לעובי סנטימטר, עוטפים אותו בניילון נצמד, שלא יתייבש, ומכניסים למקרר לשעה.
-
- 4. מוציאים מהמקרר ומרדדים בין 2 ניירות אפיה עד עובי של 4 מ"מ. מניחים בתחתית התבנית, מחוררים עם מזלג את הבצק ואופים בתנור כ-12 דקות.
-
- 5. מקציפים יחד במיקסר ביצים, חלמונים וסוכר. בזמן ההקצפה התערובת צריכה להכפיל את גודלה פי 4.
-
- 6. לאחר קבלת גוון צהבהב מבריק, אוורירי וחלק מנמיכים את המיקסר ומוסיפים מעט קמח.
-
- 7. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, קליפות הלימון והתפוז המגורדות והסוכרים לתערובת אחידה.
-
- 8. מקפלים את תערובת הביצים לתוך הגבינה ושופכים לתוך התבנית עם הבצק האפוי.
-
- 9. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 10. מכניסים את התבנית לתנור ואופים 10 דקות. פותחים את התנור ומנמיכים את הטמפרטורה לחום של 100 מעלות.
-
- 11. לאחר כמה דקות סוגרים את דלת התנור וממשיכים לאפות 20-30 דקות.
-
- 12. משאירים בתנור עד צינון. מקררים.