- 1. ממיסים שוקולד וחמאה יחד, ובמקביל מקציפים במיקסר את הסוכר והביצים.
-
- 2. מערבבים את הקמח ביחד עם השוקולד והחמאה המומסים ומוסיפים תוך כדי קיפול את הביצים המוקצפות עם הסוכר.
-
- 3. מעבירים לתבנית, מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים ואופים בחום של 170 מעלות כ-13 דקות. מוציאים ומצננים.
-
- 4. להכנת מוס האספרסו: מקציפים את השמנת יחד עם תמצית הקפה, עד לקבלת קצף יציב ומניחים במקרר לשעתיים שלוש שעות לפחות.
-
- 5. מקציפים את החלמונים יחד עם הסוכר, עד לקבלת מקצף יציב ובהיר.
-
- 6. מקפלים לתוך השמנת המוקצפת את קציפת הביצים ומורחים אותה על הבראוניז. מניחים בקירור כשעתיים ומגישים.