וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בראוניז שוקולד

מתכון לבראוניז שוקולד עם מראה של שבבי אגוזים וליקר פרנג'ליקו בפנים

מתכון מאת: מערכת וואלה

בראוניז  שוקולד של לירן גראודה. מור סגל,
בראוניז שוקולד של לירן גראודה/מור סגל

מצרכים למתכון

  • תבנית מלבנית בגודל של 20X30 סנטימטר או תבנית עגולה בקוטר של 26 סנטימטר
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר 65 % קקאו ומעלה
  • ½ כוס ועוד 2 כפות (160 גרם) סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית ליקר פרנג'ליקו
  • ¾ כוס קמח
  • 1 כף (20 גרם) קקאו
  • קורט מלח
  • 50 גרם אגוזי מלך או לוז או פקאן

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים חמאה ושוקולד על בן מארי (סיר ובתוכו מים רותחים), מוסיפים 4 כפות סוכר עד להמסה.
  • 2. בנפרד מקציפים את הביצים עם שארית הסוכר.
  • 3. מאחדים את המסות, מוסיפים כפית ליקר פרנג'ליקו וקורט מלח.
  • 4. מקפלים את הקמח והקקאו לתוך המסה ומעבירים לתבנית.
  • 5. מפזרים מעל התבנית לקישוט: 50 גרם אגוזי מלך, לוז או פקאן.
  • 6. אופים במשך 12-14 דקות בחום של 180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully