חציל קלוי, קונפי פלפלים וגבינת פטה

אמבטיה של פלפלים ועוגן חצילים

מתכון מאת: עודד אורן, מערכת וואלה!
חציל קלוי, קונפי פלפלים וגבינת פטה. דנה מאירזון
חציל קלוי, קונפי פלפלים וגבינת פטה

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 חצילים בלאדי קטנים, שרופים על אש גלויה וקלופים
  • 8 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
  • 1-2 פלפל צ'ילי אדום טרי חתוך לקוביות
  • 1 בצל לבן חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 גבעולי אורגנו טרי
  • 20 מ"ל מיץ לימון
  • 200 מ"ל שמן זית
  • 50 גרם גבינת פטה
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מאדים בשמן זית את הפלפלים, הבצל, השום והאורגנו על להבה גבוהה למשך 10 דקות.
  • 2. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לאדות במשך שעה וחצי - שעתיים על להבה נמוכה. בודקים טעם ומוסיפים מיץ לימון טרי.
  • 3. מגישים את החציל בטמפ' החדר ומניחים כמות נדיבה מקונפי הפלפלים על החציל, מגרדים גבינת פטה בעזרת פומפייה ומקשטים בעלי אורגנו טריים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully