פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חציל קלוי, קונפי פלפלים וגבינת פטה

      אמבטיה של פלפלים ועוגן חצילים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      חציל קלוי, קונפי פלפלים וגבינת פטה (דנה מאירזון)
      חציל קלוי, קונפי פלפלים וגבינת פטה (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 4 חצילים בלאדי קטנים, שרופים על אש גלויה וקלופים
      • 8 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
      • 1-2 פלפל צ'ילי אדום טרי חתוך לקוביות
      • 1 בצל לבן חתוך לקוביות
      • 3 שיני שום קצוצות
      • 2 גבעולי אורגנו טרי
      • 20 מ"ל מיץ לימון
      • 200 מ"ל שמן זית
      • 50 גרם גבינת פטה
      • מלח פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מאדים בשמן זית את הפלפלים, הבצל, השום והאורגנו על להבה גבוהה למשך 10 דקות.
      • 2. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לאדות במשך שעה וחצי - שעתיים על להבה נמוכה. בודקים טעם ומוסיפים מיץ לימון טרי.
      • 3. מגישים את החציל בטמפ' החדר ומניחים כמות נדיבה מקונפי הפלפלים על החציל, מגרדים גבינת פטה בעזרת פומפייה ומקשטים בעלי אורגנו טריים.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -