- 1. יוצקים את החלב לקערת מיקסר עם וו לישה, מפוררים את השמרים מוסיפים ביצים, שמנת, סוכר מלח.
-
- 2. מוסיפים את הקמח ולשים במהירות נמוכה עד לאיחוד החומרים, מוסיפים את החמאה ולשים כ-4 דקות במהירות בינונית.
-
- 3. מגבירים את המהירות ולשים עוד 2 דקות.
-
- 4. מוציאים את הבצק לקערה או תבנית מקומחת קלות, משטחים ומכסים בניילון נצמד או מגבת. (לא יוצרים כדור מהבצק אלא משטחים לריבוע, על מנת שהרידוד יהיה יותר קל)
-
- 5. מעבירים למנוחה במקרר לפחות 4 שעות (רצוי להכין יום לפני הכנת העוגות).
-
- 6. מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולדים על בן מארי ( אמבט מים כפול).
-
- 7. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שנטמעת לגמרי ומתקבל קרם שקולד.
-
- 8. מוסיפים את הביצה והברנדי ומערבבים היטב.
-
- 9. מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל-3 חלקים שווים.
-
- 10. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים כל חלק למלבן בעובי: 3.5 מ"מ.
-
- 11. מורחים שכבת קרם שוקולד על הבצק המרודד, וחוצים את המלבן לרוחבו.
-
- 12. מגלגלים כל חלק לגליל, מגלגלים את שני הגלילים בצורת בורג, ומניחים בתבנית.
-
- 13. מחממים תנור ל-185 מעלות.
-
- 14. מתפיחים כ-35-40 דקות עד שהבצק הכפיל את נפחו.
-
- 15. מכניסים את העוגות לתנור, מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים כ-35-40 דקות.
-
- 16. בינתיים מכינים סירופ סוכר: בסיר מבשלים מים וסוכר עד לביעבוע. מצננים מעט.
-
- 17. כשהעוגה יוצאת מן התנור מורחים עליה סירופ סוכר.