- 1. מכינים את הבצק: לשים את כל חומרי הבצק למעט החמאה כ-5 דקות במיקסר עם וו לישה. מוסיפים חמאה וממשיכים ללוש כ-5 דקות נוספות, עד שהבצק חלק. מכסים ומעבירים ללילה במקרר.
-
- 2. מכינים את מלית השוקולד: מערבבים היטב את כל החומרים למעט השוקולד צ'יפס.
-
- 3. ממלאים ואופים: מרדדים את הבצק לעלה בעובי ½ ס"מ.
-
- 4. מורחים על הבצק את מלית השוקולד, מפזרים שוקולד צ'יפס ומגלגלים לגליל.
-
- 5. פורסים לפרוסות ברוחב 4-5 ס"מ ומקפלים את הצד הפתוח של הבצק אל תחתיתו.
-
- 6. מסדרים את השושנים בתבנית ומתפיחים בטמפ' החדר כשעה.
-
- 7. מחממים תנור ל-170 מעלות, מורחים את השושנים בביצה טרופה ואופים 25-30 דקות.
-
- 8. מכינים סירופ סוכר: שמים את כל החומרים בסיר ומרתיחים. ממשיכים לבשל כ-3 דקות נוספות. לאחר אפיית העוגה מברישים אותה בסירופ סוכר בעודה חמה.