וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראגו פטריות שמפיניון עם בצל וחמאה

ראגו פטריות של אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה"

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 שקית לקט חמישה דגנים
  • 6 כפות שמן זית
  • 4 כפות חמאה
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 5 פטריות פורטבלו חתוכות גס
  • חבילה קטנה של פטריות יער חתוכות גס
  • 15 פטריות שמפיניון חתוכות גס
  • 3 ענפי טימין קצוצים
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • 1 כוס יין אדום
  • קורט סוכר
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים כף חמאה ואת שמן הזית במחבת ווק ומטגנים היטב את הבצל והשום. מתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מוסיפים את הפטריות והטימין, ומניחים לפטריות "להזיע" במשך חמש דקות.
  • 3. בסיר נפרד, מבשלים את תערובת הדגנים במים במשך 10 דקות ומסננים.
  • 4. בשלב הזה, מוסיפים לפטריות את היין וקורט סוכר, חמאה ובזיליקום קצוץ. מבשלים כ-10 דקות נוספות.
  • 5. הגשה: מניחים את תערובת הדגנים המבושלת במרכז הצלחת ועליה מוזגים ראגו. מגישים חם.
  • עוף ותפוחי אדמה בשקית קוקי

  • ממולאים של אבי לוי, ושל אמא מרים

  • אורז עם חזה עוף בסיר אחד

  • סלט תפוחי אדמה יווני

  • סלט הפתעות

  • תבשיל אורז ועגבניות עם שעועית ירוקה

  • תפוחי אדמה במילוי בשר

  • קציצות בקר עם כרישה ומנגולד

  • קציצות עוף עם קישואים, נענע ושקדים

  • חזה עוף בלימון

  • קציצות תרד וכוסמת ירוקה

  • צ'יזי רייס, או אורז מוקרם

  • מרק עוף עם גונדי

  • שניצל במילוי פירה ונקניקיה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully