וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה עדשים שחורות

העדשים השחורות בדרך כלל מוצאות את דרכן לתבשילים אחרים לגמרי, אך אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה", בוחר דווקא לשדך אותן לסביצ'ה של מוסר ים. התוצאה? מפתיעה ומקורית במיוחד.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 150 גרם דג ים – מוסר או דניס
  • 2 כפות גדושות של עדשים שחורות
  • 1 עגבניה קצוצה
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • צרור כוסברה קצוץ
  • לימון
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • עירית

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדג לקוביות ומבשלים את העדשים על פי הוראות היצרן.
  • 2. מערבבים את הדג עם העדשים, העגבניה, הכוסברה והבצל הקצוצים.
  • 3. מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
  • 4. להגשה: מסדרים על צלחת הגשה נאה. מעטרים בעירית ומזליפים מסביב טחינה.
  • טרטר טונה ועדשים שחורות

  • סביצ'ה סלק

  • סביצ'ה דג ים

  • דג מרוקאי

  • קציצות דגים ברוטב לימוני צהוב

  • תבשיל דגים בסגנון הודי

  • קציצות דג עם טחינה ירוקה

  • סיר דגים עם הרבה ירוקים

  • תעשימה - דג עטוף בבצק

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • קציצות דגים

  • ספרינג רול ממולא בסלמון

  • פילדה דג בקראסט עשבי תיבול

  • פסטה סרדינים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully