וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ערבי עם אורז מלא ופטה

אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה" הנהדרת מבצע שדרוג לסלט הערבי הקלאסי, עם קצת קוביות של פטה צאן, קצת אורז מלא, והרבה עשבים ירוקים מרעננים.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 2 כוסות אורז בסמטי מלא מבושל לפי הוראות יצרן
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • צרור נענע קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 2 מלפפונים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
  • בצל סגול חתוך לקוביות
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
  • זעתר
  • 1 קוביית גבינת פטה צאן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את האורז עם הירקות. מוסיפים את עשבי התיבול ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון.
  • 2. מסדרים בצלחת הגשה ומפוררים מעל את גבינת הפטה. מזלפים עוד קצת שמן זית מעל ומפדרים בזעתר.
  • סלט קינואה ובורגול

  • סלט יווני עם "פטה" טופו

  • סלט מנגולד חמים עם זרעי כוסברה

  • כרובית צלויה עם יוגורט

  • ירקות שורש כבושים

  • סלט קפרזה עם הרבה עגבניות

  • סלט ארטישוק ירושלמי טרי

  • ארוחה ב-10 דקות: סלט ירקות פריך עם שייטל צרוב

  • אורז, טופו וירקות בחמאת בוטנים

  • סלט פסטה וברוקולי

  • סלט ביצים קליל ופשוט

  • פאת'ה חציל קלוי עם יוגורטחינה

  • ירקות מוחמצים

  • פלאפל עם חציל קלוי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully