וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק עגבניות תאילנדי

קרמיות, חריפות ותיבול מהווים את מרכז המנה הנהדרת הזו. עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" גורם לכם לעצום עיניים ולהרגיש כאילו אתם בתאילנד.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ גס
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 4 גבעולי סלרי, שטופים וחתוכים גס
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • 12 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • מלח פלפל שחור גרוס גס
  • 1 כוס אורז מבושל

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בשמן זית בצל, שום ופלפל חריף. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
  • 2. מבשלים מכוסה עשר דקות עד שהעגבניות מגרות את הנוזלים. מוסיפים את עשבי התיבול, מלח, פלפל וחלב הקוקוס. מבשלים עוד רבע שעה.
  • 3. טוחנים את המרק.
  • 4. מגישים: לכל קערת מרק מוסיפים כף גדושה של אורז לבן, או שמוסיפים את כולו לתוך הסיר ומגישים באותו רגע.
  • סלט אנדיב עם ענבים

  • מרק כרובית וחמאת שקדים

  • מרק ירקות קלאסי

  • מרק עגבניות טוסקני

  • מרק עדס בחאמיד

  • מרק ירקות כתומים

  • מרק אורז אסייאתי

  • מרק תירס זריז עם חלב קוקוס

  • מרק בצל צרפתי

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

  • מרק ירקות וזעתר טרי

  • מרק תפוחי אדמה

  • מרק פרובנסאל ירקות אביב, או Soup au pistou

  • מרק שעועית, חיטה וקייל

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully