וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק עגבניות תאילנדי

קרמיות, חריפות ותיבול מהווים את מרכז המנה הנהדרת הזו. עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" גורם לכם לעצום עיניים ולהרגיש כאילו אתם בתאילנד.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ גס
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 4 גבעולי סלרי, שטופים וחתוכים גס
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • 12 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • מלח פלפל שחור גרוס גס
  • 1 כוס אורז מבושל

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בשמן זית בצל, שום ופלפל חריף. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
  • 2. מבשלים מכוסה עשר דקות עד שהעגבניות מגרות את הנוזלים. מוסיפים את עשבי התיבול, מלח, פלפל וחלב הקוקוס. מבשלים עוד רבע שעה.
  • 3. טוחנים את המרק.
  • 4. מגישים: לכל קערת מרק מוסיפים כף גדושה של אורז לבן, או שמוסיפים את כולו לתוך הסיר ומגישים באותו רגע.
  • מרק קרם ארטישוק ירושלמי

  • מרק עגבניות טוסקני

  • מרק חרירה

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • סלט אטריות רענן

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • מרק ירקות וזעתר טרי

  • ספגטי פרימוורה

  • סלט "כל העגבניות"

  • מרק בצל צרפתי

  • מרק תירס מהיר

  • מרק ירקות כתומים

  • מרק דלעת אסייתי

  • מרק תפוחי אדמה, פול טרי וכוסברה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully