פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרקרים ביתיים

      עלעלים פריכים שאפשר לקשט בתבלינים, גרעינים או זרעים שונים – לפי החשק והטעם של מה שמגישים ליד. למרק דלעת – גרעיני דלעת ולמרק חומוס דואה – תערובת תיבול מצרית עם שומשום.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קרקרים (נמרוד סונדרס)
      קרקרים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-2 תבניות תנור:
      • 2 כוסות קמח מלא
      • 1/2 כוס זרעי שומשום
      • כפית גדושה מלח
      • 1/2 כוס שמן
      • 1/2 כוס מים
      • ציפויים אפשריים: זרעי שומשום, קצח או פרג, גרגרי חרדל, עשבי תיבול יבשים, גבינה מגוררת

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מערבבים קמח, שומשום ומלח בקערה.
      • 3. מערבבים היטב מים ושמן בצנצנת לקבלת מעין תחליב.
      • 4. מוסיפים את התחליב לתערובת הקמח ומעבדים לבצק.
      • 5. מעבירים את הבצק לנייר אפייה, משטחים ומניחים מעל הבצק נייר נוסף. מרדדים דק לעובי אחיד בעזרת מערוך.
      • 6. מקלפים את הנייר העליון, מפזרים ציפוי, חותכים לקוביות ואופים 15 דקות עד שהקרקרים זהובים יפה. מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -