וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בצל ירוק חלוט

תוספת מצוינת ליד פילה של סלמון או עוף צלוי, עם רוטב אסיאתי לזילוף או לטבילה

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

בצל ירוק. דנה מאירזון
בצל ירוק

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 8 גבעולי בצל ירוק
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס מירין
  • מיץ סחוט מ-1/2 לימון
  • שן שום כתושה
  • 1/2 צ'ילי פרוס

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הבצלים בסלסילת אידוי, בשני מחזורים. מאדים כל פעם 5 דקות עד שהבצל מתרכך. לחילופין חולטים במים רותחים 3-2 דקות. מניחים בצלחות הגשה.
  • 2. מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים יחד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully