בצל ירוק חלוט
תוספת מצוינת ליד פילה של סלמון או עוף צלוי, עם רוטב אסיאתי לזילוף או לטבילה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 8 גבעולי בצל ירוק
- לרוטב:
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 1/3 כוס מירין
- מיץ סחוט מ-1/2 לימון
- שן שום כתושה
- 1/2 צ'ילי פרוס
אופן ההכנה
- 1. מניחים את הבצלים בסלסילת אידוי, בשני מחזורים. מאדים כל פעם 5 דקות עד שהבצל מתרכך. לחילופין חולטים במים רותחים 3-2 דקות. מניחים בצלחות הגשה.
- 2. מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים יחד.