וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק יוגורט קר ומתובל

שילוב בין הטראטור או הצזיקי הבלקני, לגספצ'ו בלאנקו הספרדי בתיבול של הראיטה מהמטבח ההודי – משובח

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

מרק יוגורט. דנה מאירזון
מרק יוגורט

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 2 כוסות יוגורט או רוויון
  • 2 מלפפונים או זוקיני או גזר
  • 1/2 כוס שקדים פרוסים
  • 1 שן שום
  • צרור קטן של עלי נענע
  • מלח
  • תרמיל הל כתוש או קורט הל טחון
  • 1/2 כפית זרעי כוסברה יבשים או 1/4 כפית זרעי כוסברה טחונים

אופן ההכנה

  • 1. מרסקים יוגורט עם שקדים, שום, נענע ותבלינים.
  • 2. מגרדים את המלפפונים (או זוקיני או גזר) בפומפייה דקה.
  • 3. מערבבים את היוגורט עם המלפפונים המרוסקים, טועמים ומתקנים תיבול – זה צריך להיות מבושם היטב. שומרים במקרר עד להגשה.
  • 4. יוצקים לצלוחיות ומגישים. אפשר לצנן עם קרח כתוש

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully