- 1. מבשלים עדשים כתומות במים 8-10 דקות על אש נמוכה. את העדשים הירוקות מבשלים במים 20 דקות עד חצי שעה. 
- 
- 2. מתבלים את צלעות הטלה משני הכיוונים בפלפל שחור ומלח גס. מניחים על מחבת עם שטח פנים רחב ומעט שמן. לקראת סוף הצליה, מוסיפים למחבת עם צלעות הטלה ענף טימין. 
- 
- 3. מסירים את העדשים הירוקות מהאש, טוחנים עם נוזל הבישול ומחזירים לאש להתעבות קצת.
- 
- 4. את העדשים הכתומות מסננים ומעבירים לקערה. קוצצים פטרוזיליה, טימין ובצל ומוסיפים לקערה. מתבלים בפלפל שחור, מלח ושמן זית, סוחטים פנימה חצי לימון ומערבבים. 
- 
- 5. מניחים את הסלט במרכז הצלחת, סביבו את צלעות הטלה ובוזקים סביב את קרם העדשים הירוקות. בוזקים מעל שמן זית ומגישים.