סופלקי טלה, חומוס ופלפל צ'ומה

עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" מעלה באוויר ניחוחות של איי יוון עם סופלקי אמיתי, המוגש עם פלפל צ'ומה וסלט חומוס ביתי.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 500 גרם בשר טלה חתוך לקוביות
  • 2 בצלים סגולים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים חריפים
  • לסלט חומוס:
  • ½ ק"ג (לפני בישול) גרגרי חומוס מבושלים
  • 1 כפית פלפל צ'ומה
  • 2 עגבניות טחונות או מרוסקת על פומפיה
  • 2 בצלים סגולים
  • 2 שיני שום טריות
  • 1/2 1 כוסות עשבי תיבול (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, אורגנו)
  • 1 כף כמון
  • ½ כוס לימון
  • ½ פלפל ירוק חריף
  • ½ כוס שמן זית
  • כף סוכר

אופן ההכנה

  • 1. משפדים את הבשר על שיפודי עץ או מתכת ושוזרים בינם את הירקות.
  • 2. סוגרים את הבשר במחבת ומעבירים לתנור ל-4 דקות.
  • 3. מחממים פלפל צ'ומה במחבת. מוסיפים גרגירי חומוס. מוסיפים את שאר המצרכים.
  • 4. בצלחת מסדרים את סלט החומוס ומעליו את סופלקי הטלה.
  • בורקסים במילוי בשר

  • אל מעשוקה

  • רוטב בולונז קלאסי

  • שניצל בקר קטוגני

  • טעים ועסיסי: צלעות כבש בציפוי פיסטוק

  • כולל טוויסט מפתיע: המתכון המנצח של עומר מילר לקבבים על האש

  • אסאדו צלוי

  • ללקק את האצבעות: פרגיות ממולאות באורז ופירות יבשים ברוטב רכז רימונים

  • שוקרוט

  • סקלופיני לימונה

  • צלעות טלה חשופות בפיסטוקים סילאן ורימונים

  • סינייה קציצות קבב

  • המבורגר בלחמניה וחמוצים מהירים

  • המבורגר אסייתי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully