שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

סופלקי טלה, חומוס ופלפל צ'ומה

עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" מעלה באוויר ניחוחות של איי יוון עם סופלקי אמיתי, המוגש עם פלפל צ'ומה וסלט חומוס ביתי.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 500 גרם בשר טלה חתוך לקוביות
  • 2 בצלים סגולים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים חריפים
  • לסלט חומוס:
  • ½ ק"ג (לפני בישול) גרגרי חומוס מבושלים
  • 1 כפית פלפל צ'ומה
  • 2 עגבניות טחונות או מרוסקת על פומפיה
  • 2 בצלים סגולים
  • 2 שיני שום טריות
  • 1/2 1 כוסות עשבי תיבול (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, אורגנו)
  • 1 כף כמון
  • ½ כוס לימון
  • ½ פלפל ירוק חריף
  • ½ כוס שמן זית
  • כף סוכר

אופן ההכנה

  • 1. משפדים את הבשר על שיפודי עץ או מתכת ושוזרים בינם את הירקות.
  • 2. סוגרים את הבשר במחבת ומעבירים לתנור ל-4 דקות.
  • 3. מחממים פלפל צ'ומה במחבת. מוסיפים גרגירי חומוס. מוסיפים את שאר המצרכים.
  • 4. בצלחת מסדרים את סלט החומוס ומעליו את סופלקי הטלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully