וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופלקי טלה, חומוס ופלפל צ'ומה

עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" מעלה באוויר ניחוחות של איי יוון עם סופלקי אמיתי, המוגש עם פלפל צ'ומה וסלט חומוס ביתי.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 500 גרם בשר טלה חתוך לקוביות
  • 2 בצלים סגולים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים חריפים
  • לסלט חומוס:
  • ½ ק"ג (לפני בישול) גרגרי חומוס מבושלים
  • 1 כפית פלפל צ'ומה
  • 2 עגבניות טחונות או מרוסקת על פומפיה
  • 2 בצלים סגולים
  • 2 שיני שום טריות
  • 1/2 1 כוסות עשבי תיבול (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, אורגנו)
  • 1 כף כמון
  • ½ כוס לימון
  • ½ פלפל ירוק חריף
  • ½ כוס שמן זית
  • כף סוכר

אופן ההכנה

  • 1. משפדים את הבשר על שיפודי עץ או מתכת ושוזרים בינם את הירקות.
  • 2. סוגרים את הבשר במחבת ומעבירים לתנור ל-4 דקות.
  • 3. מחממים פלפל צ'ומה במחבת. מוסיפים גרגירי חומוס. מוסיפים את שאר המצרכים.
  • 4. בצלחת מסדרים את סלט החומוס ומעליו את סופלקי הטלה.
  • מרק גולאש מושלם

  • גולאש בשר עם פטריות ובצקניות

  • ארוחה ב-10 דקות: סלט ירקות פריך עם שייטל צרוב

  • פלפלים קלויים ממולאים

  • קבב חלבי

  • הקציצות הכי טעימות שיש

  • נזיד שעועית שחורה עם תרד וכדורי בשר

  • צלי בשר פיקנטי

  • קציצות כפתה עם ממרח שעועית לבנה

  • ארטישוק ממולא

  • טורטיות ממולאות תפוחי אדמה ובשר

  • לחם מדופדף ממולא בשר וטחינה

  • סלק ממולא בשר מפורק

  • ממולאים - כרוב ממולא בשר ואורז בקלי קלות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully