- 1. מחממים מראש מחבת פסים כבדה ומניחים עליה את נתח הצ'ך כשהשומן פונה כלפי מטה.
 - 
 - 2. בינתיים מבשלים בסיר שעועית לבנה עם מים לכיסוי. מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, עלי רוזמרין מענף אחד, 5 עלי טימין טריים, שן שום, פלפל אנגלי וקצת מלח. 
 - 
 - 3. ממליחים את נתח הבשר במלח גס ופלפל וצולים מכל הכיוונים. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. 
 - 
 - 4. בעת סגירת הבשר מכינים במקביל את המרינדה: מערבבים דבש, חרדל, מיץ לימון ושמן זית. מערבבים הכל יחד. 
 - 
 - 5. כשהנתח עשוי מכל הצדדים טובלים אותו במשרה, מעסים עם הידיים את תוכן המשרה אל הנתח. 
 - 
 - 6. מניחים את הבשר במרכזה של תבנית מרופדת בנייר אפייה כשצד השומן כלפי מעלה. מוזגים מעל את שאר המשרה. 
 - 
 - 7. עוטפים את הבשר בנייר כסף, סוגרים היטב ומעבירים לתנור ל-20 דקות (תלוי במידת העשייה הרצויה). 
 - 
 - 8. מסננים את השעועית ממים ומעבירים לקערה. מוסיפים 3 עלי רוזמרין קצוצים, 3 עלי טימין, שן שום וחצי צרור פטרוזיליה קצוץ. סוחטים מיץ לימון, מוסיפים מלח גס, פלפל ומיקס אגוזים ומערבבים.
 - 
 - 9. מוציאים את הבשר מהתנור ופורסים לפרוסות דקות. על צלחת הגשה מניחים סלט השעועית כמצע ומעל מניחים מספר נתחי הרוסטביף. בוזקים מעט מלח גס מעל ומגישים.