- 1. מחממים מראש מחבת פסים כבדה ומניחים עליה את נתח הצ'ך כשהשומן פונה כלפי מטה.
-
- 2. בינתיים מבשלים בסיר שעועית לבנה עם מים לכיסוי. מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, עלי רוזמרין מענף אחד, 5 עלי טימין טריים, שן שום, פלפל אנגלי וקצת מלח.
-
- 3. ממליחים את נתח הבשר במלח גס ופלפל וצולים מכל הכיוונים. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
-
- 4. בעת סגירת הבשר מכינים במקביל את המרינדה: מערבבים דבש, חרדל, מיץ לימון ושמן זית. מערבבים הכל יחד.
-
- 5. כשהנתח עשוי מכל הצדדים טובלים אותו במשרה, מעסים עם הידיים את תוכן המשרה אל הנתח.
-
- 6. מניחים את הבשר במרכזה של תבנית מרופדת בנייר אפייה כשצד השומן כלפי מעלה. מוזגים מעל את שאר המשרה.
-
- 7. עוטפים את הבשר בנייר כסף, סוגרים היטב ומעבירים לתנור ל-20 דקות (תלוי במידת העשייה הרצויה).
-
- 8. מסננים את השעועית ממים ומעבירים לקערה. מוסיפים 3 עלי רוזמרין קצוצים, 3 עלי טימין, שן שום וחצי צרור פטרוזיליה קצוץ. סוחטים מיץ לימון, מוסיפים מלח גס, פלפל ומיקס אגוזים ומערבבים.
-
- 9. מוציאים את הבשר מהתנור ופורסים לפרוסות דקות. על צלחת הגשה מניחים סלט השעועית כמצע ומעל מניחים מספר נתחי הרוסטביף. בוזקים מעט מלח גס מעל ומגישים.