וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרטר אינטיאס וסלט חיטה

דיויד פרנקל, שף מסעדת "פרונטו" עם מנה אלגנטית וקלילה מאוד להכנה: טרטר של דג אינטיאס, המונח על סלט של חיטפה, אפרסק, ועלים ירוקים.

מתכון מאת: דיויד פרנקל, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 כוס חיטת כוסמין איטלקית
  • 80 גרם דג אינטיאס טרי נקי מעור ועצמות
  • ½ מנגו מקולף או אגס
  • 1 אפרסק או שזיף
  • ½ צילי אדום קצוץ דק
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס עלי כוסברה
  • קליפת לימון מגורדת מלימון אחד
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות יוגורט כבשים
  • 1כף פקאן סיני קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את החיטה 10 דקות בסיר מים רותחים. מסננים ושוטפים במים קרים בכדי לעצור את הבישול.
  • 2. במקביל לבישול החיטה חותכים את הפירות והדג לקוביות קטנות.
  • 3. מחממים מחבת על אש גבוהה עם מעט שמן זית. מחלקים את החיטה לשניים כשחצי אחד מעבירים לקערת סלט.
  • 4. מוסיפים לקערת הסלט שמן זית, פטרוזיליה קצוצה, את הפירות החתוכים, צ'ילי, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים במלח, פלפל שחור ומערבבים.
  • 5. על המחבת החמה מניחים את החלק השני של החיטה ומקפיצים אותה עד שנהיית קריספית. מוסיפים מעט מלח.
  • 6. מתבלים את הדג בשמן זית ומעט גרידת לימון ומוסיפים אותו לסלט.
  • 7. מורידים את החיטה הפריכה מהאש ומרכיבים את המנה: על צלחת מניחים יוגורט כבשים, במרכז הצלחת את הסלט, מקשטים בעלי כוסברה, חיטה מטוגנת ופקאן סיני.
  • קציץ טרטר

  • טרטר טונה אדומה ועדשים

  • סלט ביצים פיקנטי

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • סלט דלורית ופלמידה מעושנת

  • סלט ביצים עם בצל מטוגן

  • סשימי אינטיאס ושורש חזרת

  • סלט מורנינג גלורי

  • פסטה סרדינים

  • סלט מלוחיה וסרדינים

  • טרטר סלמון, רימונים ושקדים

  • סלט סושי

  • סלט ניסואז אביבי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully