פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת שוקולד חלב ושטרויזל שקדים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגת שוקולד עם שטרוייזל שקדים (נמרוד סונדרס)
      עוגת שוקולד עם שטרוייזל שקדים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-2 תבניות מלבניות באורך 25 ס"מ ורוחב 7.5 ס"מ :
      • לשטרוייזל שקדים ופולי קקאו:
      • 50 גרם סוכר
      • 50 גרם קמח
      • 50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
      • 25 גרם אבקת שקדים
      • 25 גרם פולי קקאו
      • לעוגה:
      • 250 גרם חמאה קרה
      • 250 גרם סוכר חום בהיר
      • 4 ביצים גדולות
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 250 גרם קמח
      • 1/2 שקית אבקת אפיה
      • 5 גרם קקאו
      • 150 גרם שוקולד חלב מומס

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את השטרוייזל: בקערה מערבבים את הקמח, אבקת השקדים והסוכר. מפוררים את החמאה לתוך הקמח תוך כדי שממוללים אותה לתוכו. מוסיפים את פולי הקקאו ומערבבים עם הידיים בשנית.
      • 2. מכינים את העוגה: מערבלים במהירות בינונית את החמאה והסוכר במיקסר עם בוחש הגיטרה כ- 5 דקות עד קבלת תערובת אוורירית.
      • 3. מוסיפים את הביצים לסירוגין, מוסיפים תמצית וניל, מנמיכים מהירות ומוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו המנופים יחדיו ולבסוף את שוקולד החלב.
      • 4. מוזגים לתבנית, מפזרים את השטרוייזל ואופים ב-160 מעלות כ-45-50 דקות.
      • 5. מוציאים מהתבנית ובוזקים אבקת סוכר.

      עוד מתכוני עוגות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -