- 1. מכינים את השטרוייזל: בקערה מערבבים את הקמח, אבקת השקדים והסוכר. מפוררים את החמאה לתוך הקמח תוך כדי שממוללים אותה לתוכו. מוסיפים את פולי הקקאו ומערבבים עם הידיים בשנית.
-
- 2. מכינים את העוגה: מערבלים במהירות בינונית את החמאה והסוכר במיקסר עם בוחש הגיטרה כ- 5 דקות עד קבלת תערובת אוורירית.
-
- 3. מוסיפים את הביצים לסירוגין, מוסיפים תמצית וניל, מנמיכים מהירות ומוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו המנופים יחדיו ולבסוף את שוקולד החלב.
-
- 4. מוזגים לתבנית, מפזרים את השטרוייזל ואופים ב-160 מעלות כ-45-50 דקות.
-
- 5. מוציאים מהתבנית ובוזקים אבקת סוכר.