- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מקציפים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
-
- 3. מוסיפים ביצים אחת-אחת עד שנבלעות בתערובת, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את שאר החומרים. מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 4.מרפדים תבנית בנייר אלומיניום ומשאירים שוליים של כ-2 ס"מ. יוצקים את התערובת לתבנית המרופדת.
-
- 5. אופים כ-25 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
-
- 6. מצננים היטב, חותכים לקוביות ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
-
- טיפ: מומלץ לקרר את הבראוניז כשעה במקרר לפני החיתוך. זה גם הרבה פחות מלכלך.