- 1. מחממים תנור לחום בינוני נמוך 160 מעלות.
-
- 2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על אדים בזהירות; יש להקפיד שלא יתחמם למגע יד (פושר בלבד).
-
- 3. מערבבים את השוקולד והאגוזים ומרפדים בתערובת את תבנית העוגה. אופים בתנור כשמונה דקות או עד שמזהיב מעט. (לבדוק לאחר 5 דקות שלא משחים מדי או נחרך; מסובבים את התבנית 180 מעלות באמצע מהלך האפייה); מוציאים ומניחים להתקרר לחלוטין.
-
- 4. מקציפים את 600 מל שמנת המתוקה לקצפת רכה. שומרים במקרר.
-
- 5. מערבבים את הפודינג עם 250 מל שמנת; מוסיפים את הסוכר, הגבינה וקליפת הלימון. מערבבים היטב ומוודאים שאין גושים.
-
- 6. משרים את הגלטין במים קרים כדי כיסוי. מחממים 150 מל שמנת (אפשר במיקרוגל), מוסיפים את הגלטין הרך ומערבבים עד שנמס לחלוטין.
-
- 7. מערבבים את הגלטין לתוך תערובת הגבינות.
-
- 8. מקפלים את הקצפת שקיררנו אחרונה לתערובת ויוצקים לתבנית העוגה; מיישרים ומעבירים מיד למקרר למשך הלילה או עד שהעוגה מתייצבת.
-
- 9. יש לקרר את העוגה למשך שש שעות לפחות כדי שהציפוי יתייצב וייקרש.
-
- 10. בעת ההגשה עורכים תותים על העוגה הקרה ומזלפי רוטב תות לכיסוי התותים.