אוזני המן במילוי רחת לוקום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
- 110 גרם (1 כוס) אבקת סוכר
- 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
- 1 ביצה XL
- 1 חלמון
- 420 גרם (3 כוסות) קמח
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- קורט מלח
- 1 כפית תמצית וניל
- למילוי:
- 250 גרם רחת לוקום מוכנה מראש
אופן ההכנה
- 1. במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים חמאה ואבקת סוכר עד אחידות.
- 2. מוסיפים ביצה, חלמון, תמצית וניל ומחצית מהחומרים היבשים ומערבבים במשך 15 שניות.
- 3. לאחר מכן, מוסיפים את יתרת החומרים היבשים עד קבלת בצק אחיד.
- 4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למחצית השעה.
- 5. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים צורות במיקד עגול או משושה בקוטר של 3 ס"מ.
- 6. את המילוי, מניחים במרכז, מקפלים לצורת משולש ומהדקים.
- 7. אופים ב-190 מעלות כ-12-13 דקות.