נגיסי גבינה
מחפשים קינוח מלוח שניתן להכין במהירות, וללא סיבוכים רבים? מיקי שמו מגיש לכם מתכון לנגיסי גבינה חמודים, שנחטפים מיד עם הגיעם לשולחן.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
- 250 גרם גבינה לבנה כחושה (כדוגמת טוב טעם, כנען)
- 200 גרם חמאה
- 20 גרם מלח
- 1 חלמון
- 250 גרם קמח
- לציפוי:
- שומשום וקצח
- תערובת דגנים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים במיקסר עם "בוחש הגיטרה" את כל החומרים לבצק.
- 2. מכניסים למקרר לשעה לפחות.
- 3. מרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
- 4. מברישים בביצה ומפזרים את תערובת הציפוי.
- 5. בעזרת חותכן עגול קורצים עיגולים ומסדרים על גבי תבנית עם נייר אפיה.
- 6. אופים ב-195 מעלות כ-20 דקות.