וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פירה ערמונים

לצד מנה בשרית, או אפילו כנשנוש קטיפתי בפני עצמו, הפירה העשיר והאוורירי הזה הוא אופציה נפלאה

מתכון מאת: מערכת וואלה

פירה ערמונים. דנה מאירזון
פירה ערמונים

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 ק"ג ערמונים קלופים
  • 2 כפות סוכר
  • כף רום לבן איכותי
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה מוקצף לקצפת

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הערמונים במים עד כיסוי עם סוכר במשך שעה וחצי.
  • 2. מסננים את המים ומועכים את הערמונים, עדיף במועך לפירה.
  • 3. מוסיפים את הרום, השמנת והסוכר ומערבבים.
  • 4. מגישים בשכבות בקערות אישיות: קצפת, מעליה מנת ערמונים ושוב קצפת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully