וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק עוף עם כופתאות סולת

זה הסוד: כאן יש צורך בבישול הארוך. אין כאן קיצורי דרך, חשוב מאוד להקפיד על זמני הבישול.

מתכון מאת: מסעדת טוליפ, מערכת וואלה

טוליפ. נמרוד סונדרס
טוליפ

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • למרק:
  • 1/2 ק"ג חזה עוף
  • 1 גזר בגודל בינוני
  • שורש פטרוזיליה בינוני
  • בצל לבן קטן
  • 1/4 קולורבי
  • 5 גבעולי פטרוזיליה
  • לכופתאות:
  • 4 כפות סולת
  • 1 ביצה
  • 1 כפית שמן
  • 1/4 כוס מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים 2 ליטר מים עם כף של מלח ומעט פלפל לבן (לפי הטעם), ומוסיפים את חזה העוף.
  • 2. לאחר הרתיחה מקטינים את הלהבה ומבשלים במשך שעה עם מכסה מעט פתוח.
  • 3. מסירים את הקצף שהצטבר על פני המרק ומוסיפים את הירקות (המקולפים). מבשלים חצי שעה נוספת על להבה נמוכה.
  • 4. להכנת הכופתאות: מרטיבים את הידיים ומערבבים את הסולת עם הביצים, השמן והמים. מתבלים לפי הטעם.
  • 5. יוצרים כופתאות, מבשלים בסיר עם הרבה מים רותחים שהומלחו קלות כ-5 דקות.
  • 6. מוסיפים למרק ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully