וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מלפפונים הונגרי

סלט מתקתק המוגש לצד המנות העיקריות

מתכון מאת: מסעדת טוליפ, מערכת וואלה

טוליפ. נמרוד סונדרס
טוליפ

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג מלפפונים
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפיות סוכר
  • 3 כפיות חומץ
  • 1 כפית שום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את המלפפונים ופורסים פרוסות דקות לרוחב.
  • 2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומשרים למשך שעה במקרר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully