כבדי עוף עם לצ'ו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 1/2 ק"ג נתחי כבד עוף
- 1 בצל בינוני
- 1 פלפל (מומלץ מסוג נהריה, אך כל פלפל אחר יכול להתאים)
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
- 2 כפיות פפריקה מתוקה
- 1 עגבניה
אופן ההכנה
- 1. מחממים כף שמן קנולה במחבת. כאשר השמן רותח מוסיפים את כבד העוף ביחד עם הבצל החתוך לטבעות וממשיכים לטגן כ-5 דקות על אש גבוהה.
- 2. לאחר 5 דקות מנמיכים את האש ומוסיפים את הפלפל והעגבניות חתוכים לקוביות קטנות.
- 3. מטגנים 10 דקות נוספות על להבה נמוכה.
- 4. דקה לפני שמכבים את האש, מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכרבע כוס מים (חשוב לתבל רק בסוף, אחרת הכבד מתקשה בזמן הטיגון).