וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבדי עוף עם לצ'ו

מתכון מאת: מסעדת טוליפ, מערכת וואלה

כבדי עוף עם לצ'ו. דנה מאירזון
כבדי עוף עם לצ'ו

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 ק"ג נתחי כבד עוף
  • 1 בצל בינוני
  • 1 פלפל (מומלץ מסוג נהריה, אך כל פלפל אחר יכול להתאים)
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 עגבניה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים כף שמן קנולה במחבת. כאשר השמן רותח מוסיפים את כבד העוף ביחד עם הבצל החתוך לטבעות וממשיכים לטגן כ-5 דקות על אש גבוהה.
  • 2. לאחר 5 דקות מנמיכים את האש ומוסיפים את הפלפל והעגבניות חתוכים לקוביות קטנות.
  • 3. מטגנים 10 דקות נוספות על להבה נמוכה.
  • 4. דקה לפני שמכבים את האש, מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכרבע כוס מים (חשוב לתבל רק בסוף, אחרת הכבד מתקשה בזמן הטיגון).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully