סלט גרגירי חומוס

אם אין הרבה זמן ולא רוצים להשרות את החומוסים ללילה שלם, אפשר גם לקנות חומוסים קפואים של סנפרוסט. הטעם יהיה שונה, אבל סביר שהאורחים לא יחושו בכך, אם תתבלו היטב.

מתכון מאת: זהרה בן חמו, מערכת וואלה!
סלט חומוס. נועה ברנע,
סלט חומוס(צילום: נועה ברנע)

מצרכים

  • 1 ק"ג גרגירי חומוס
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/2 1 כפיות פפריקה
  • קמצוץ מלח
  • 1/2 1 כוסות שמן
  • 3 שיני שום קצוצות גס
  • צרור עלי כוסברה

אופן ההכנה

  • 1. משרים את החומוס בקערה עם אבקת הסודה ללילה. דואגים שמפלס המים יהיה גבוה בהרבה מהחומוס שסופח אליו הרבה נוזלים.
  • 2. למחרת בבוקר שוטפים היטב את החומוס ממי ההשריה. מכניסים אותו לסיר יחד עם פפריקה, מלח, שמן ושום. מביאים לרתיחה.
  • 3. מקטינים את האש ומבשלים שעה עד שהתערובת מסמיכה מאוד. לפני ההגשה מוסיפים צרור עלי כוסברה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully