סלט חומוס ועשבים
הכי פשוט שיש: משרים ומבשלים את גרגרי החומוס, או שמשתמשים בגרגרים קפואים. לאחר מכן מערבבים עם כל העשבים שאוהבים, ולא שוכחים להוסיף שמן זית שיחבר את הכל יחדיו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 אנשים:
- 250 גר' גרגרי חומוס קטן מבושלים ומצוננים
- לימון סחוט
- 10 עלי נענע קצוצים
- 10 עלי בזיליקום גדולים קצוצים
- חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
- חצי כפית גרגרי כוסברה טחונים
- רבע כוס שמן זית
- פלפל אדום קצוץ דק
- בצל סגול קצוץ דק
- חצי פלפל חריף קצוץ דק
- עגבניה חתוכה דק
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים ונותנים לסלט לעמוד עם הרוטב כחצי שעה במקום חמים.
- 2. מגישים פושר.