- 1.	מנקים היטב את הסלרי וחותכים לפרוסות קטנות ועגולות בעובי אצבע. משרים במים במשך כשעתיים.
- 
- 2.	מסננים ממים ושוטפים שוב. במקביל, סוחטים את הלימונים ופורסים את הגזר לפרוסות דקות.
- 
- 3.	מעבירים את הסלרי לסיר עם 2 כפות שמן וכוס מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים גזר, סוכר ואת מיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות או עד שהירקות מתרככים לחלוטין.
- 
- 4.	להגשה: מעטרים בגבעולי סלרי בחיתוך גס.
- 
- סודות מהמטבח
- *בכדי לוודא שהסלרי והגזר התרככו כדאי לבדוק עם מזלג.
- 
- *רוצים לזרז את הבישול? אפשר לטגן את הירקות בשמן כשתי דקות ואז להוסיף את המים והתבלינים