- 1. במעבד מזון טוחנים את כל החומרים למעט הפיסטוק עד לקבלת מחית חלקה (כ-10 דקות).
-
- 2. פותחים את כף היד. חופנים עם אצבעות היד השניה מעט מהעיסה ומשטחים בדומה לאופן בו מכינים קובה. אמור לצאת עיגול קטן ושטוח בדומה לעוגייה. בתוך התערובת שמים 3 חתיכות פיסטוק חלב?י וסוגרים.
-
- 3. מכניסים לתבנית צורות קטנה (נמכר בחנויות אפייה) ונותנים לזה להתייבש, כשעה. מכניסים למנג'טים בקופסה למקפיא לאחר שהתייבש. ניתן להקפיא, לא נדרש זמן רב להפשרה.
-
- סודות מהמטבח:
- * ההשטחה של העיסה נעשית כך: מניחים על כף יד אחת משטחים עם השניה ואז הופכים את התנועה ליד השניה ומסובבים מעט את הבצק. לאחר מספר פעמים נוצרת צורה מעוגלת ושטוחה.