וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חטיפי מרציפן ביתי עם פיסטוק

מתכון מאת: ריטה דאיה, מערכת וואלה

מרציפן. נמרוד סונדרס
מרציפן

מצרכים למתכון

  • ל-60 יחידות:
  • 2 כוסות שקדים קלופים
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • כפית מי זאהר
  • 400 גרם פיסטוק

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים את כל החומרים למעט הפיסטוק עד לקבלת מחית חלקה (כ-10 דקות).
  • 2. פותחים את כף היד. חופנים עם אצבעות היד השניה מעט מהעיסה ומשטחים בדומה לאופן בו מכינים קובה. אמור לצאת עיגול קטן ושטוח בדומה לעוגייה. בתוך התערובת שמים 3 חתיכות פיסטוק חלב?י וסוגרים.
  • 3. מכניסים לתבנית צורות קטנה (נמכר בחנויות אפייה) ונותנים לזה להתייבש, כשעה. מכניסים למנג'טים בקופסה למקפיא לאחר שהתייבש. ניתן להקפיא, לא נדרש זמן רב להפשרה.
  • סודות מהמטבח:
  • * ההשטחה של העיסה נעשית כך: מניחים על כף יד אחת משטחים עם השניה ואז הופכים את התנועה ליד השניה ומסובבים מעט את הבצק. לאחר מספר פעמים נוצרת צורה מעוגלת ושטוחה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully