וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חטיפי מרציפן ביתי עם פיסטוק

מתכון מאת: ריטה דאיה, מערכת וואלה

מרציפן. נמרוד סונדרס
מרציפן

מצרכים למתכון

  • ל-60 יחידות:
  • 2 כוסות שקדים קלופים
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • כפית מי זאהר
  • 400 גרם פיסטוק

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים את כל החומרים למעט הפיסטוק עד לקבלת מחית חלקה (כ-10 דקות).
  • 2. פותחים את כף היד. חופנים עם אצבעות היד השניה מעט מהעיסה ומשטחים בדומה לאופן בו מכינים קובה. אמור לצאת עיגול קטן ושטוח בדומה לעוגייה. בתוך התערובת שמים 3 חתיכות פיסטוק חלב?י וסוגרים.
  • 3. מכניסים לתבנית צורות קטנה (נמכר בחנויות אפייה) ונותנים לזה להתייבש, כשעה. מכניסים למנג'טים בקופסה למקפיא לאחר שהתייבש. ניתן להקפיא, לא נדרש זמן רב להפשרה.
  • סודות מהמטבח:
  • * ההשטחה של העיסה נעשית כך: מניחים על כף יד אחת משטחים עם השניה ואז הופכים את התנועה ליד השניה ומסובבים מעט את הבצק. לאחר מספר פעמים נוצרת צורה מעוגלת ושטוחה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully