וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גואקמולה מהיר

מתכון מהיר ופשוט למטבל אבוקדו כמו שאוכלים בכל בית במקסיקו

מתכון מאת: איתמר דוידוב, מערכת וואלה!

ארוחת בוריטו מקסיקנית. איתמר דוידוב,
ארוחת בוריטו מקסיקנית/איתמר דוידוב

מצרכים למתכון

  • 2 אבוקדו בשלים מזן האס
  • 1 עגבנייה בשלה קצוצה
  • ½ כפית מלח
  • 1/3 כוס מיץ לימון או ליים סחוט טרי
  • 2-4 כפות עלי כוסברה קצוצים גס, ללא הגבעולים הקשים
  • 1-2 כפות צ'ילי חלפניו טרי או כבוש קצוץ לקוביות קטנות
  • אופציונלי:
  • 1/2 בצל קצוץ דק
  • 1 שן שום קטנה וכתושה

אופן ההכנה

  • 1. מעבירים את העגבניה הקצוצה למסננת ומפזרים עליה את המלח. מניחים במקרר לחצי שעה לניקוז הנוזלים.
  • 2. מוציאים את תוכן האבוקדו בכף, לקערה בינונית. מתבלים מייד במיץ הלימון או הליים. מועכים מעט בעזרת מזלג או מכתש ועלי.
  • 3. מוסיפים את העגבניות, החלפניו והכוסברה לקערה עם האבוקדו. מערבבים.
  • 4.מוסיפים את הבצל ו/או השום. מערבבים ומניחים לחצי שעה לספיגת טעמים ומגישים בטמפרטורת החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully