- 1. מכינים את הבצק: שמים את הקמח, החמאה והמלח במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם פירורי. מוסיפים את המים ומעבדים רק עד להתאחדות של הבצק. מוציאים מהכלי, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר עד לשימוש.
-
- 2. מכינים את המלית: בסיר או במחבת יבשה מטגנים את עלי התרד, עד שהם מפרישים נוזלים ומתרככים. סוחטים ומצננים. במחבת נפרדת מטגנים את הכרשה במעט שמן זית עד שהיא מתרככת.
-
- 3. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.). בקערה, טורפים את הביצים ומערבבים עם יתר מרכיבי המלית עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את התרד והכרישה ומערבבים.
-
- 4. בתבנית עגולה (קוטר 26-28), משטחים את הבצק, מוזגים את המלית, מפזרים מעט פירורי לחם, פרמזן או נבט חיטה ומכניסים לתנור ל- 30 דקות, עד שקיסם שנכנס יוצא נקי.