- 1. מכינים את הקציצות: בקערה מערבבים את כל חומרי הקציצות היטב.
-
- 2. מטגנים במחבת קטנה עם מעט שמן קציצה אחת בכדי לבדוק תיבול ומתקנים בהתאם. מכסים ושומרים במקרר כחצי שעה ועד לילה.
-
- 3. למחרת יוצרים קציצות קטנות בידיים משומנות. מחממים מחבת עם שכבת שמן דקיקה ומזהיבים את הקציצות בעדינות.
-
- 4. לקציצות הזהובות מוסיפים את השום הפרוס ומטגנים יחד כמה שניות. מוסיפים את הפול הטרי, מיץ הלימון, נענע, פלפל חריף ומתבלים. מוסיפים מים לכדי כמחצית מגובה הקציצות ומבשלים בבעבוע עדין, מכוסה למחצה כחצי שעה. אם יש צורך מוסיפים עוד מים ומתקנים תיבול.
-
- 5. מוסיפים את הצנוברים בסיום עם מעט שמן זית מעל ומעט נענע טריה.