- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. קולפים את האגסים, חוצים ומרחיקים ליבה וגרעינים, פורסים בעובי 2 ס"מ. מבשלים כחמש דקות במים רותחים עם כף ממיץ הלימון ושתי כפות מהסוכר. מצננים מעט ומסננים בעדינות.
-
- 3. מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ בנייר אפייה ומורחים בחמאה. מסדרים את האגסים על תחתית התבנית ומזלפים כף מיץ לימון.
-
- 4. במיקסר עם וו מקצף מקציפים כוס סוכר עם החמאה, מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף היטב.
-
- 5. מערבבים בקערה את הפרג עם האגוזים, אבקת האפייה, השקדים הטחונים וקליפת הלימון המגוררת. מקפלים עם תערובת החמאה ומוסיפים את הברנדי.
-
- 6. מקציפים היטב את החלבונים עם הסוכר הנותר, מקפלים עם תערובת הפרג. יוצקים על האגסים.
-
- 7. אופים כשעה בתנור ומוציאים כשקיסם הננעץ בעוגה יוצא מעט יבש.