וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת פירות מיובשים

מתכון מאת: אלינוער רבין, מערכת וואלה

עוגת פירות יבשים. עודד מרום, אולפני הרצליה
עוגת פירות יבשים/עודד מרום

מצרכים למתכון

  • 300 גרם תערובת אגוזים ושקדים קלויים
  • 300 גרם תערובת צימוקים, משמשים מיובשים ותאנים מיובשות
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס שקדים מולבנים טחונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. בקערת מיקסר מערבבים את כל החומרים במהירות איטית.
  • 3. מרפדים תבנית מוארכת בנייר אפייה ומרססים בספריי שמן בניחוח חמאה. שוטחים את התערובת בתבנית. אופים כשעה. מורידים את חום התנור ל-150 מעלות.
  • 4. מצננים ומוציאים מהתבנית. פורסים את העוגה לפרוסות דקות.
  • 5. מניחים את הפרוסות על תבנית מרופדת נייר אפייה ומייבשים כרבע שעה בתנור. אוספים את הפרוסות בצורה מסודרת ועוטפים ברדיד אלומיניום. אפשר לשמור זמן ממושך במקפיא או במקרר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully