- 1. לעוגה: מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
- 2. בקערה, מערבבים את הקמח עם הקקאו.
-
- 3. טורפים את החלמונים עם הסוכר (110 גרם) עד לקבלת תערובת בהירה.
-
- 4. במקביל מקציפים את החלבונים עם הסוכר (60 גרם) עד לקבלת קצף יציב.
-
- 5. מחברים את הקמח והקקאו עם תערובת החלמונים עד שאין גושים.
-
- 6. מוסיפים את החמאה המומסת כשהיא פושרת, ומערבבים.
-
- 7. מחברים את החלבון המוקצף לתערובת תוך כדי הוספה של האגוזים.
-
- 8. יוצקים לתבנית אינגליש קייק עמוקה, ואופים כ-40 דקות.
-
- 9. כשהעוגה מתקררת הופכים אותה כך שתהיה עם הצד הרחב כלפי מטה ופורסים אותה לשלוש פרוסות, לרוחב.
-
- 10. לסירופ: בסיר מביאים את המים והסוכר לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את הרום. מברישים את פרוסות העוגה בסירופ.
-
- 11. לגנאש: בסיר מביאים לרתיחה את השמנת ויוצקים אותה מיד על השוקולד. ממתינים כשתי דקות, ומתחילים לערבב עד לקבלת קרם שוקולד חלק. מקררים כשעה במקרר.
-
- 12. לזיגוג: בסיר מביאים לרתיחה את השמנת ויוצקים אותה מיד על השוקולד. ממתינים כשתי דקות, ומתחילים לערבב עד לקבלת קרם שוקולד חלק. מוסיפים לו את השמן ושומרים בטמפ' החדר.
-
- 13. להרכבה: מורחים גנאש על שתי הפרוסות התחתונות, ומניחים את כל שלושת הפרוסות אחת על גבי השנייה.
-
- 14. מורחים עוד מהגנאש על החלק העליון של העוגה וגם על הצדדים. מקררים את העוגה כשעתיים במקרר.
-
- 15. יוצקים על העוגה את הזיגוג. משאירים את העוגה כשעה בחוץ לפני הכנסתה למקרר.