- 1. מכניסים את כל החומרים מלבד הנוזלים לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבבים במהירות איטית במשך 5 דקות.
-
- 2. מוסיפים את הנוזלים וממשיכים ללוש במהירות איטית עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
-
- 3. עוטפים בניילון בתוך הקערה ונותנים לבצק מנוחה של שעה במקרר.
-
- 4. מערבבים את חומרי במילוי בקערה.
-
- 5. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים במשקל 30 גרם כל אחד.
-
- 6. יוצרים גומה במרכז וממשיכים לסובב סביב האצבע כך שדפנות הכדור דקות בעובי של 3 מ"מ. ממלאים מעט מהמילוי וסוגרים. סוגרים את החלק העליון בעזרת קורצן מעמול או אצבעות.
-
- 7. אופים 20 דקות בחום של 170 מעלות.