- 1. מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והמלח ומטגנים עד שהבצל מתרכך. מערבבים מדי פעם בכדי למנוע את חריכת הבצל.
-
- 2. מוסיפים את הגזרים, מנמיכים את האש ומכסים למשך 5-6 דקות. מערבבים מדי פעם למניעת חריכה. מוסיפים את ציר הירקות ומביאים לרתיחה.
-
- 3. מוסיפים את שיבולת השועל. מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים 25 דקות, או עד שהגזרים רכים.
-
- 4. מוסיפים את מיץ הלימון והג'ינג'ר, טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 5. בעזרת בלנדר ידני טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם קרמי חלק. אפשר להוסיף עוד ציר ירקות עד לקבלת סמיכות רצויה.
-
- 6. מוזגים לצלחות הגשה ולפזר שמיר מלמעלה.