דייסת שיבולת שועל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 כוס שיבולת שועל דקה
- 3/4 כוס מים
- 3 כפיות סילאן/מייפל
- מכאן ניתן לאלתר תוספות, לפי הטעם: קינמון, בננה, תפוח עץ, צימוקים, חמוציות, שקדייה, קוקוס, תמרים, ולא לשכוח אגוזים קצוצים מלמעלה
אופן ההכנה
- 1. לתוך סיר על אש קטנה מוזגים שיבולת שועל ומים, ומביאים לרתיחה עדינה.
- 2. מוסיפים ממתיק ותוספות ומערבבים עד שהמים נספגים בתערובת. אם אתם אוהבים דייסה דלילה יותר, הוסיפו עוד מים.
- 3. מוזגים לצלחת עמוקה ומפזרים אגוזים קצוצים.