דייסת אורז עגול
בתיה מוסקוביץ' היא דיאטנית קלינית המלווה את פעילות מועצת החלב כך שהיא יודעת דבר או שניים על תזונה, ומספקת מתכון קליל לדייסת אורז עגול.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/3 1 כוס מים
- כפית מלח
- כף חמאה
- מקל קינמון
- 2/3 כוס אורז עגול וקצר
- 2 2/3 כוסות חלב
- כף סוכר חום
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים מים עם מלח, חמאה וקינמון. מוסיפים את האורז ומבשלים 10 דקות.
- 2. מוסיפים חלב וממשיכים לבשל על להבה נמוכה מאוד כ30-40 דקות נוספות עד לספיגת החלב.
- 3. יש לערבב באופן קבוע על מנת למנוע חריכה של הדייסה. מוסיפים סוכר ומערבבים. מגישים עם תוספת חלב, סוכר וקינמון על פי הטעם.