דייסת אורז עגול

בתיה מוסקוביץ' היא דיאטנית קלינית המלווה את פעילות מועצת החלב כך שהיא יודעת דבר או שניים על תזונה, ומספקת מתכון קליל לדייסת אורז עגול.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
דייסת אורז. ברני ארדוב
דייסת אורז

מצרכים

  • 1/3 1 כוס מים
  • כפית מלח
  • כף חמאה
  • מקל קינמון
  • 2/3 כוס אורז עגול וקצר
  • 2 2/3 כוסות חלב
  • כף סוכר חום

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים עם מלח, חמאה וקינמון. מוסיפים את האורז ומבשלים 10 דקות.
  • 2. מוסיפים חלב וממשיכים לבשל על להבה נמוכה מאוד כ–30-40 דקות נוספות עד לספיגת החלב.
  • 3. יש לערבב באופן קבוע על מנת למנוע חריכה של הדייסה. מוסיפים סוכר ומערבבים. מגישים עם תוספת חלב, סוכר וקינמון על פי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully