סיגר פיצוחים עם גנאש שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6-8 מנות:
- 10 עלי סיגר
- למילוי:
- 100 גרם פיסטוק קלוי
- 100 גרם אגוזים קלופים
- 100 גרם שקדים קלופים ופרוסים
- 100 גרם קשיו
- 100 גרם חמאה
- 150 גרם סוכר
- 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 2. במעבד מזון טוחנים את כל חומרי המילוי. מניחים בקצה כל סיגר מעט מהמילוי ומגלגלים. מניחים את הסיגרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. אופים עד להשחמה.
- 3. מכינים גנאש: בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה. מוסיפים לקערה עם השוקולד הקצוץ ומערבבים לקבלת מסה אחידה.
- 4. מגישים סיגר טבול בגנאש שוקולד.