בוריטו צמחוני

מתכון מאת: יואב בלימן, מערכת וואלה!
בוריטו צמחוני עם גוואקמולה, חצילים וגבינת עיזים. נמרוד סונדרס
בוריטו צמחוני עם גוואקמולה, חצילים וגבינת עיזים

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 טורטיות
  • 1 חציל קלוי וקלוף
  • 2 גלילים גבינת עיזים (פרומעז)
  • לגואקמולה:
  • 3 אבוקדו קלופים ומרוסקים במזלג
  • 1 פלפל אדום, קצוץ
  • 1 בצל סגול, קלוף וקצוץ
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 לימון סחוט
  • שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים את הגואקמולה: מערבבים את האבוקדו, הפלפל והבצל. מתבלים בלימון, מעט שמן זית, מלח ופלפל.
  • 2. מחממים תנור ל 200 מעלות.
  • 3. במרכז כל טורטיה מורחים את הגואקמולה, מוסיפים חציל ומפוררים את גלילי גבינת העיזים. מגלגלים את הטורטיה ומורחים אותה במעט שמן זית.
  • 4. אופים בתנור כ-7 דקות, עד להשחמה קלה של הטורטיה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully