בוריטו צמחוני
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 4 טורטיות
- 1 חציל קלוי וקלוף
- 2 גלילים גבינת עיזים (פרומעז)
- לגואקמולה:
- 3 אבוקדו קלופים ומרוסקים במזלג
- 1 פלפל אדום, קצוץ
- 1 בצל סגול, קלוף וקצוץ
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 לימון סחוט
- שמן זית
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. מתבלים את הגואקמולה: מערבבים את האבוקדו, הפלפל והבצל. מתבלים בלימון, מעט שמן זית, מלח ופלפל.
- 2. מחממים תנור ל 200 מעלות.
- 3. במרכז כל טורטיה מורחים את הגואקמולה, מוסיפים חציל ומפוררים את גלילי גבינת העיזים. מגלגלים את הטורטיה ומורחים אותה במעט שמן זית.
- 4. אופים בתנור כ-7 דקות, עד להשחמה קלה של הטורטיה.