וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט רוקפור ואגסים

מתכון שעושה חשק להזמין מיד כרטיס טיסה בכיוון אחד לפריז: מיכל גרציאני אופה טארט אגסים עם גבינת רוקפור משובחת, ולא שוכחת לתבל בכוס יין לבן משכר.

מתכון מאת: מיכל גרציאני, מערכת וואלה!

טארט אגסים ורוקפור. נמרוד סונדרס, נמרוד סונדרס
טארט אגסים ורוקפור/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • לתבנית אינגליש קייק אחת:
  • לאגסים:
  • 6 אגסים
  • 1/2 1 כוסות יין לבן
  • מקל קינמון
  • מקל וניל
  • 2 כפות סוכר
  • קורט פלפל שחור
  • לטארט:
  • 120 גרם בצק עלים
  • 45 גרם שמנת חמוצה
  • 50 גרם גבינת רוקפור
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף שמן זית
  • רוקט

אופן ההכנה

  • 1. מכינים סירופ: בסיר מבשלים כוס וחצי יין לבן, מקל קינמון, מקל וניל, 2 כפות סוכר, קורט פלפל שחור.
  • 2. מוסיפים את האגסים קלופים ומבשלים בסיר עם התבלינים במשך כרבע שעה.
  • 3. מרדדים בצק עלים, ומניחים בתבנית. דוקרים את הבצק במזלג.
  • 4. על הבצק מורחים שמנת חמוצה, מסדרים פרוסות אגסים מבושלים, מפזרים פלפל שחור ומעט מלח ים.
  • 5. אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות עד שהבצק אפוי. מפזרים מעל גבינת רוקפור, מזלפים כף שמן זית ואופים עוד 5-10 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים 5 דקות. מפזרים מעט רוקט ומלח ים ומעט שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully