פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טארט רוקפור ואגסים

      מתכון שעושה חשק להזמין מיד כרטיס טיסה בכיוון אחד לפריז: מיכל גרציאני אופה טארט אגסים עם גבינת רוקפור משובחת, ולא שוכחת לתבל בכוס יין לבן משכר.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טארט אגסים ורוקפור (נמרוד סונדרס)
      טארט אגסים ורוקפור (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לתבנית אינגליש קייק אחת:
      • לאגסים:
      • 6 אגסים
      • 1/2 1 כוסות יין לבן
      • מקל קינמון
      • מקל וניל
      • 2 כפות סוכר
      • קורט פלפל שחור
      • לטארט:
      • 120 גרם בצק עלים
      • 45 גרם שמנת חמוצה
      • 50 גרם גבינת רוקפור
      • פלפל שחור טחון טרי
      • 1 כף שמן זית
      • רוקט

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים סירופ: בסיר מבשלים כוס וחצי יין לבן, מקל קינמון, מקל וניל, 2 כפות סוכר, קורט פלפל שחור.
      • 2. מוסיפים את האגסים קלופים ומבשלים בסיר עם התבלינים במשך כרבע שעה.
      • 3. מרדדים בצק עלים, ומניחים בתבנית. דוקרים את הבצק במזלג.
      • 4. על הבצק מורחים שמנת חמוצה, מסדרים פרוסות אגסים מבושלים, מפזרים פלפל שחור ומעט מלח ים.
      • 5. אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות עד שהבצק אפוי. מפזרים מעל גבינת רוקפור, מזלפים כף שמן זית ואופים עוד 5-10 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים 5 דקות. מפזרים מעט רוקט ומלח ים ומעט שמן זית.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -