- 1. מבשלים את האגסים: ביין עם התבלינים 20-15 דקות אחרי רתיחה או עד לריכוך. אם רוצים אפשר להוסיף 1/2-1/3 כוס סוכר או 2 כפות דבש. אני ויתרתי האגסים היו מתוקים. אם יש זמן מניחים להם להצטנן ביין. ככל שיישבו בתוכו יותר זמן יקבלו טעם וצבע עמוק יותר.
-
- 2. מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 3. מכינים את הסלט: מערבבים את החסה עם הרוטב, מפזרים רוקפור ואגוזים מעל.
-
- עוד 3 רעיונות לשימוש באגסים ביין
- מגישים אגס ביין פרוס למניפה לצד פאטה כבד עוף.
- מגישים קוביות אגס ביין עם גלידה וניל.
- מכינים קראמבל אגסים ביין מניחים קוביות אגסים ביין בכלים אישיים, מפוררים עליהם פירורי בצק פריך, שקדים גרוסים ומרציפן קצוץ ושולחים לתנור להזהבה