- 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים חמאה עם אבקת סוכר ואבקת שקדים עד לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים ביצה ולבסוף קמח. לשים לישה קצרה עד ליצירת בצק אחיד.
-
- 2. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים.
-
- 3. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 4. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על משטח מקומח לעובי של 3 מ"מ. מניחים בתבנית, מהדקים את הקצוות ומכניסים למקרר לשעה.
-
- 5. מוציאים מהמקרר ואופים אפייה עיוורת (מניחים נייר כסף על הבצק ועליו משקולת של קטניות על מנת שהבצק לא יעלה) במשך 15 דקות.
-
- 6. בינתיים, מערבבים את כל חומרי הרויאל פרט לדובדבנים. מורידים את המשקולת ונייר הכסף מהבצק האפוי, מניחים את הדובדבנים על הקלתית ויוצקים את הרויאל לתבנית.
-
- 7. אופים עוד 20 דקות עד לקבלת קרום עליון יציב.
-
- 8. לאחר האפייה מקררים היטב את הפאי במקרר לפני ההגשה.