וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס גבינה וזיתים

לארוחת בוקר, לשבת, או סתם כשמתחשק פינוק מיוחד. יוסי שיטרית אופה לכם מאפינס לא שגרתיים בעזרת גבינת פרמזן וגבינת גאודה, ולא שוכח להחביא בפנים זיתים בשני צבעים.

מתכון מאת: יוסי שיטרית, מערכת וואלה

צילום והפקה: prima films

מצרכים למתכון

  • 450 גרם (1/3 3 כוסות) קמח
  • 300 מ"ל שמן
  • 380 מ"ל חלב
  • 150 גרם פרמזן מגורר
  • 150 גרם גבינת גאודה מגוררת
  • 15 גרם (2 כפות) אבקת אפיה
  • כפית פלפל שחור
  • 9 ביצים
  • 200 גרם זיתים שחורים מגולענים וקצוצים גס
  • 200 גרם זיתים ירוקים מגולענים וקצוצים גס
  • 3 כפות אורגנו טרי קצוץ גס
  • כף מלח

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. לקערת מיקסר עם וו מקצף מכניסים קמח, ביצים, אבקת אפייה, מלח ופלפל ומערבבים על מהירות בינונית.
  • 3. אל המיקסר מוסיפים בהדרגה את השמן והחלב.
  • 4. מוסיפים את הגבינות ולבסוף את הזיתים והאורגנו.
  • 5. מעבירים את הבצק לכלים אישיים או תבניות מאפינס ואופים 18 דקות.
  • מתכון למאפינס זיתים, גאודה ואורגנו טרי

  • מאפינס זיתים ובזיליקום

  • מאפינס זעתר

  • לזניה קולורבי (ללא גלוטן)

  • לזניה חצילים ים תיכונית

  • לחם צ'ודו במילוי כרובית

  • בורקס קון וובוס חמינדוס

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • מאפה פילו במילוי בשר

  • לחמניות עם כרובית

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • מאפה פסטה חגיגי עם דלורית

  • לביבות דלעת

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully