- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את השקעים או מרפדים במנז'טים גדולים (מס' 5).
-
- 2. בקערה קטנה שמים את כל חומרי הציפוי, מערבבים ומניחים בצד.
-
- 3. קולפים וקוצצים קטן את הבצל בקערה נפרדת. מוסיפים את כל החומרים הרטובים: חלב, ביצה ושמן זית. מערבבים היטב.
-
- 4. בקערה נפרדת שמים את כל החומרים היבשים: קמח תופח או קמח +אבקת אפייה, זעתר, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב, יוצרים גומה באמצע ויוצקים לתוכה את התערובת הרטובה.
-
- 5. מערבבים לאט, בכף, רק עד שהקמח נרטב והתערובת עדיין גושית. מחלקים את התערובת בין השקעים.
-
- 6. בעזרת מברשת מורחים מעל כל מאפין את הציפוי. יש להשתמש בכל כמות הציפוי (כמה מריחות על כל מאפין).
-
- 7. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות, או עד שהמאפינס תפוחים, יציבים ושחומים, וקיסם הננעץ במרכזם יוצא יבש. מצננים כמה דקות ומשחררים מהתבנית. אוכלים חם או מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה סגורה, אפשר במקרר או בחוץ.