וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל כרוב סגול וצימוקים

מתכון מאת: אלרן גולדשטיין, מערכת וואלה

תבשיל כרוב סגול וצימוקים. אלה אוזן,
תבשיל כרוב סגול וצימוקים/אלה אוזן

מצרכים למתכון

  • 2 כרובים אדומים חצויים לאורך שורש הכרוב – לא מפרידים את השורש שמחזיק את כול העלים
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים
  • 1 כוס סוכר חום
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כוס צימוקים
  • מלח לפי טעם
  • 4 כפות שמן תירס
  • לא מוסיפים פלפל!

אופן ההכנה

  • 1. על מחבת עם שמן תירס מאדים קלות את הבצל הקצוץ. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עוד כחצי דקה.
  • 2. מוסיפים את ראשי הכרוב החצויים, מכסים במים עד גובה הכרוב ומוסיפים את שאר המרכיבים (מלבד הצימוקים).
  • 3. מביאים לרתיחה מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים כשעה וחצי עד ריכוך הכרוב. מוסיפים את הצימוקים ומבשלים עוד רבע שעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully