- 1. מכינים את האורז: לסיר קטן עם שמן מוסיפים את האורז והמלח. מטגנים את האורז תוך כדי בחישה מתמדת וכאשר האורז חם מוסיפים את המים, מערבבים ומכסים את הסיר.
-
- 2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-18 דקות. מכבים את האש ומניחים את הסיר בצד ל-5 דקות נוספות. פותחים את הסיר ומערבבים באמצעות מזלג.
-
- 3 מכינים את העוף: מחממים ווק ומוזגים אליו ציר או מים. מוסיפים חלב קוקוס, קארי, רוטב צדפות וסויה ומביאים לרתיחה.
-
- 4. מוסיפים את הפרגית, הירקות ואת הסוכר והמלח. מצמצמים מעט ומתקנים תיבול לפי הצורך. במידה והרוטב דליל ניתן להסמיך באמצעות קורנפלור מעורבב במעט מים קרים.
-
- 5. דוחסים אורז לתוך כוס והופכים אותה על צלחת הגשה, את העוף והרוטב מניחים מסביב לאורז. ניתן לקשט בבצל ירוק.