וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'יקן קארי של מסעדת סוהו

מסעדת "סוהו" יודעת דבר או שניים על תבשילים מהמזרח, ומציגה מתכון שכל אחד יכול להכין, לתבשיל של צ'יקן קארי שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו.

מתכון מאת: מסעדת סוהו, מערכת וואלה!

הכנת צ'יקן קארי קוקוס בסוהו. אפיק גבאי
הכנת צ'יקן קארי קוקוס בסוהו

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • 150 גרם פרגית חתוכה לרצועות
  • 1 כפית מחית קארי תאילנדי ירוק
  • 3 כפיות סוכר
  • מעט מלח
  • 20 מ"ל סויה
  • 20 מ"ל רוטב צדפות (אפשר להחליף בציר דגים)
  • 20 מ"ל ציר עוף או מים
  • 1/2 פחית חלב קוקוס
  • 1 כוס פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות
  • 6 קובית חציל מטוגנות
  • לאורז:
  • 1 כוס אורז יסמין
  • מעט שמן סויה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 1 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את האורז: לסיר קטן עם שמן מוסיפים את האורז והמלח. מטגנים את האורז תוך כדי בחישה מתמדת וכאשר האורז חם מוסיפים את המים, מערבבים ומכסים את הסיר.
  • 2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-18 דקות. מכבים את האש ומניחים את הסיר בצד ל-5 דקות נוספות. פותחים את הסיר ומערבבים באמצעות מזלג.
  • 3 מכינים את העוף: מחממים ווק ומוזגים אליו ציר או מים. מוסיפים חלב קוקוס, קארי, רוטב צדפות וסויה ומביאים לרתיחה.
  • 4. מוסיפים את הפרגית, הירקות ואת הסוכר והמלח. מצמצמים מעט ומתקנים תיבול לפי הצורך. במידה והרוטב דליל ניתן להסמיך באמצעות קורנפלור מעורבב במעט מים קרים.
  • 5. דוחסים אורז לתוך כוס והופכים אותה על צלחת הגשה, את העוף והרוטב מניחים מסביב לאורז. ניתן לקשט בבצל ירוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully